Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Μ.Ε.Ε.


ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Μ.Ε.Ε.

Αθήνα, 14 Ιουνίου 2012
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Αγαπητά μέλη του Σ.Ε.Μ.Ε.Ε.,

Οι σημερινές δύσκολες οικονομικές και πολιτικές συγκυρίες που οξύνουν καθημερινά την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεών μας, κάνοντας το έργο όλων μας ολοένα και πιο σκληρό, επιτάσσουν, τώρα περισσότερο από ποτέ, τη συσπείρωση των μελών γύρω από το Σύνδεσμο, την ενεργή συμμετοχή και αλληλοϋποστήριξη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τον διατηρήσουμε ενεργό, αναβαθμίζοντας παράλληλα την λειτουργία του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Μ.Ε.Ε. αντιλαμβάνεται ότι πολλοί συνάδελφοι επιχειρηματίες, κάτω από την πίεση των καθημερινών αναγκών και προβλημάτων της αγοράς, θεωρούν δευτερεύουσα -ή και σε πολλές περιπτώσεις- ασήμαντη τη συμμετοχή τους στο Σύνδεσμο και πολύ περισσότερο την καταβολή της ετήσιας συνδρομής τους, η οποία, θα πρέπει να τονίσουμε πως είναι πλέον το μοναδικό έσοδο του Συνδέσμου. 

Καθημερινά, όλοι ανεξαιρέτως, βιώνουμε κοινά προβλήματα, σε μία αγορά συρρικνωμένη. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι ο Σύνδεσμος αυτός -η δική μας ασπίδα- δεν πρέπει να εγκαταλειφθεί ή παραιτηθεί από τις προσπάθειές του. Οφείλουμε να τον διατηρήσουμε όχι απλά ζωντανό, αλλά πρωτίστως δυναμικά ενεργό. Να δράσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Στηρίζοντας και όχι απ αξιώνοντάς τον.

Πιθανώς να γνωρίζετε πως, όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αναλώνουν πολλές ώρες από τον χρόνο τους, όχι μόνο στερώντας τον από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, αλλά και τον ελάχιστο πλέον ελεύθερο χρόνο τους, σε μια συνεχή προσπάθεια να διατηρήσουν αυτό το Σύνδεσμο δυνατό και ικανό να ανταπεξέρχεται στο έργο του, με σειρά πρωτοβουλιών και ενεργειών. Σε αυτές  τις προσπάθειες όμως, ακόμα περισσότερο είναι απαραίτητη η συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου και η υποστήριξή τους. Η εξ αποστάσεως αρνητική κριτική δεν οδηγεί πουθενά. Εκείνο που πραγματικά επιζητούμε είναι η συμμετοχή, οι ουσιαστικές προτάσεις και η ανεύρεση βιώσιμων λύσεων, προς όφελος ολόκληρου του κλάδου μας.

Με απόλυτη επίγνωση των δύσκολων επαγγελματικών και οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, σας καλούμε ν’ αγκαλιάσετε το Σύνδεσμο και να στηρίξετε ενεργά τις προσπάθειες και το έργο του, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, ώστε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε δυναμικά και ενωμένοι, με στόχο όχι απλά την επιβίωση των επιχειρήσεών μας, αλλά την ανάπτυξη και την ευημερία τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Μ.Ε.Ε.

ΡΑΔΟΥ 4 – 104 46 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210 82 12 300 FAX: 210 82 50 066
WEBSITE: www.semee.gr    E-MAIL: info@semee.gr

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------