Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ «ΒΙΟΧΑΡΤΙΚΗ» 10 μήνες απλήρωτοι

Δυναμική παρέμβαση στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν την πέμπτη το πρωί οι εργαζόμενοι της «ΒΙΟΧΑΡΤΙΚΗΣ», απαιτώντας την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων 10 ολόκληρων μηνών που τους οφείλει η εργοδοσία. Στο πλευρό τους και στη χτεσινή κινητοποίηση, αλλά και απ' την πρώτη στιγμή, στέκονται η Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου και η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων.

Με πανό «Οχι στην κοροϊδία και στον εμπαιγμό - Να καταβληθούν τώρα τα δεδουλευμένα 10 μηνών», οι εργαζόμενοι της «ΒΙΟΧΑΡΤΙΚΗΣ» έστειλαν μήνυμα στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου και στην κυβέρνηση ότι θα παλέψουν με κάθε τρόπο για τα αναφαίρετα δικαιώματά τους. Σε συνάντηση που είχαν με εκπροσώπους της ηγεσίας του υπουργείου τόνισαν πως η κυβέρνηση έχει την πολιτική ευθύνη να λυθεί το οξυμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Η εργοδοσία κάνει συνέχεια υποσχέσεις που δεν τηρεί, ενώ οι εργαζόμενοι ζουν κυριολεκτικά σε συνθήκες ανέχειας.
Οι εκπρόσωποι του υπουργείου δεσμεύτηκαν για οργάνωση τριμερούς συνάντησης και οι εργαζόμενοι ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού στην ερχόμενη τριμερή, με νέα μαζική κινητοποίηση.

Και τώρα διαβάστε και αυτό
Ένας 40χρονος συνελήφθη στης 20-1-2012 Πέμπτη  μεσημέρι στη Βούλα για οφειλές 1.176.336,45 ευρώ προς το Δημόσιο.
Πρόκειται για τον Δημήτρη Βουτσελά, στέλεχος της χαρτοποιίας «Βιοχαρτική», ο οποίος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Μπορεί να μας πει η Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου και η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων από που και με ποιο τρόπο θα πληρωθούν οι συνάδελφοι της «ΒΙΟΧΑΡΤΙΚΗΣ»;;;

Εάν  η Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου και η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων ενδιαφέρονται για τους εργαζομένους του κλάδου και δεν τους χρησιμοποιούν μόνο για τα κομματικά τους πυροτεχνήματα ας μας δώσουν μια απάντηση:
- Ποια είναι η πρόταση της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων και της Ομοσπονδίας Τύπου-Χάρτου για την εισαγόμενη τυπογραφία και την αντιμετώπισή της ανεργίας στον κλάδο;

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------